Solenergi

Spar både penger og miljøet med eget solcelleanlegg!

Norgeseliten tilbyr komplette solcelleanlegg over hele landet. Våre solcellepakker inneholder produkter av topp kvalitet, fra Europas fremste leverandører IBC Solar AG. Solceller vi leverer kommer i effektklasser fra 335 Wp til 360 Wp og en monokrystallinske, hvilket betyr at de øyeffektive og perfekte nordiske forhold. 

Med installasjonen følger en egen app, hvor du til enhver tid får oversikt over din egen produksjon, og status i solcelleannlegget.

Vi har innfestning til alle typer tak, og våre kvalitetssikre festebraketter sørger for at du får et anlegg som vil stå sikkert, og produsere strøm i mange år fremover. 

På soleliten.no kan du søke opp din egen adresse, og se hvor mange paneler det er plass til, i tillegg til et pris- og produksjonsestimat. Enklere blir det ikke!

Slik går du frem:

  • Klikk på soleliten.no 
  • Legg inn din boligadresse og klikk på "Beregn mitt tak"
  • Gjør de tilpasningene i solcelleanlegget du ønsker 
  • Under "endre valg for mer nøyaktig estimat" kan du også velge et annet tak, om ønskelig
  • Fyll ut din kontaktinfor, og klikk på "Be om uforpliktende tilbud"
  • Du settes da i dialog med lokal installatør, som ringer deg og planlegger en hyggelig befaring

Solenergi for fremtiden

Solen er den største og reneste energikilden vi har, og den er tilgjengelig for alle. Solen skinner mer enn du tror – til og med her i Norge. Den skinner i hvert fall nok til å gi et betydelig strømbidrag til både boliger og næringsbygg.

Solenergi er et enøk-tiltak som produserer miljøvennlig strøm og reduserer strømregningen. Som eier av et anlegg som produserer solenergi, har du kortreist strøm til eget bruk – helt uten inngrep i naturen. Du benytter deg kun av arealer du allerede eier.

Visste du at solceller yter mer effekt i Norge enn i varmere strøk? Det er fordi solcellene har en negativ temperaturkoeffisient, som betyr at de blir mer effektive og produserer bedre under kaldt klima.

Hvor mye kan du spare?

For en familie i en bolig på 120 kvadratmeter som bruker strøm som oppvarming, er dette de tre største strømkildene*:

  • Oppvarming av boligen: 14 400 kWt per år
  • Oppvarming av vann 3600 kWt per år
  • Belysning 2800 kWt per år

Ut fra beregningen som er gjort for din bolig på soleliten.no kan du se hvor langt du kommer for å få dekket inn disse tunge postene. Visste du at du kan få inntil kr 28.750,- i støtte ved å investere i solceller på egen bolig? Her får du hele kr 10.000,- i grunnstøtte, i tillegg til kr 1.250,- per installert kW (kilowatt) helt opp til 15 kW.

Solenergi for næringsbygg

Næringsbygg, med betydelige flater på tak og fasader som kan kles med paneler, har et stort potensiale for produksjon av egen strøm gjennom solenergi. Vi har allerede levert flere spennende prosjekter. Snakk med oss om energipotensialet for dine tak og fasader.

Norgeseliten leverer solcelleanlegg fra IBC Solar gjennom elektrogrossisten Berggård Amundsen & Co. AS. Et eget sertifiseringsopplegg sikrer høy kompetanse på både solcelleanlegg og energilagring. Det gir deg som kunden en ytterligere trygghet. 

Kontakt
© Laksevåg Elektro AS
Utvilket av: